Accesorii foto ieftine, dar foarte utile, pe care ar trebui sa le aibă orice fotograf

26 iulie 2018

By Adminul

Comments

Un fotograf BUN nu are nevoie doar de o cameră bună, ci și de câteva accesorii pentru aceasta. Deoarece camerele foto din ziua de astăzi vin în cutie cu din ce în ce mai puține accesorii, astăzi vom enumera câteva dintre cele mai ieftine, însă și cele mai utile accesorii foto pe care orice fotograf ar trebui să le aibă.

În primul rând ne vom uita la gențile foto, care ne ajută să ne cărăm atât camera foto cât și celelalte accesorii după noi. Acestea vin în diferite mărimi, culori și bineînțeles, la diferite prețuri, însă majoritatea acestora nu sunt foarte costisitoare .

Mai departe ne vom uita la blițurile externe. Acestea ne ajută să iluminăm cadrul mult mai bine decât blițurile integrate în aparatul foto. Bineînțeles acestea vin și ele la diferite prețuri și în diferite capacități. Blițurile externe sunt următorul pas spre fotografii care arată mult mai profesional.

Următoarele pe listă sunt cardurile SD. Fii sigur că ai destule, nu vrei să rămâi fără spațiu de stocare în timpul unei sesiuni foto. Acestea vin în diferite capacități de stocare și viteze de scriere, dar bineînțeles există și foarte multe branduri care le fabrică. Noi recomandăm brandurile cunoscute cum ar fi Sony, Kingston, ADATA etc.

Rămânând pe aceeași idee, degeaba ai destul spațiu de stocare, dacă nu ai destule baterii la tine. Bateriile pentru aparatele foto sunt de cele mai multe ori destul de accesibile, nemaivorbind de utilitatea acestora. Orice fotograf ar trebui să aibă cel puțin doua sau chiar trei baterii pentru aparatul lui principal.

Sperăm că te-am ajutat să îți eficientizezi timpul la maxim fără a cheltui o grămadă de bani pe echipamente scumpe care nu își au rostul.

Related Posts

Ce sunt camerele digitale?

Ce sunt camerele digitale?

Camerele digitale dau un sens cu totul nou ideii de a capta imagini. Spre deosebire de camerele foto vechi cu film, acestea surprind și înregistrează imagini din lumea din jurul nostru folosind tehnologia digitală. Cu alte cuvinte, acestea stochează fotografii nu ca o...

Cum sa alegi o camera foto

Cum sa alegi o camera foto

Acest ghid este conceput pentru a-i ajuta pe cei care doresc sa cumpere o camera foto pentru prima data. De asemenea, va poate fi util daca nu ati achizitionat o camera foto in ultimii ani si cautati sa va cumparati un model nou. Acest articol va face referire si la...

Care este diferența între aparatele foto compacte, mirrorless și DSLR

Care este diferența între aparatele foto compacte, mirrorless și DSLR

Dacă ai ajuns pe această pagină, probabil te gândești să îți achiziționezi un aparat foto, însă nu știi ce tip de astfel de aparat ți se potrivește. Într-adevăr, cu abundența tipurilor și modelelor de aparate foto de pe piață, poate fi complicat să îți dai seama exact...

0 Comments

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *