Cele mai populare siteuri cu stiri din domeniul fotografic

18 decembrie 2022

By Adminul

Comments

Exista in intreaga lume mii de siteuri cu stiri despre fotografiere, iar multe dintre ele sunt active si pe retelele sociale unde au milioane de urmaritori. Totusi, dintre cele mai populare siteuri ce publica constant articole despre arta fotografica vom prezenta doar pe cele pe care le consideram pe primele pozitii.

British Journal of Photography

Revista British Journal of Photography este cea mai longevivă si mai influenta revistă de fotografie din lume, înființată în 1854. Detinatoare a mai multor premii prestigioase din industria fotografica, incearca sa conecteze fotografi talentati cu marci internationale de prestigiu. In ciuda venerabilei varste, pe site-ul revistei veti gasi mereu cele mai proaspete știri despre lumea fotografiei. Il puteti accesa la adresa web https://www.1854.photography/ .

DIY Photography

Siteul de fotografie DIYPhotography (sau DIYP pe scurt) a început în 2006 ca un loc pentru fotografi dornici de echipamente. A evoluat rapid într-un loc de știri, inspirație, educație, chat de echipamente și punct de intalnire pentru fotografii din toata lumea.

Cu un accent puternic pe conținut educațional, prezinta unele dintre cele mai bune și mai inspirate fotografii găsite la nivel mondial, știri din industrie, imagini interesante din culise, recenzii despre echipamente și unele dintre cele mai bune tutoriale de fotografie care se găsesc pe web. Va recomandam sa il studiati la https://www.diyphotography.net/ .

Digital Photography Review

Siteul Digital Photography Review a fost fondat în decembrie 1998 și de-a lungul anilor a crescut pentru a include o bază de date vastă pentru camere digitale, cronologie, forum, galerii de mostre de imagini, recenzii, videoclipuri, provocări foto și multe altele.

Misiunea Digital Photography Review este de a oferi cea mai autorizată acoperire a echipamentelor de fotografie digitală din lume, inclusiv știri, articole și recenzii ale experților. Au construit cea mai cuprinzătoare bază de date de camere digitale pentru consumatori de pe Internet și ofera un forum deschis, activ și instrumente utile pentru comunitatea noastră.

Daca considerati ca opiniile dvs in domeniul foto sunt pertinente, ii puteti contacta pentru publicare la https://www.dpreview.com/misc/jobs . Sediul lor este in Seattle, Washington, SUA.

Shutterbug Magazine

Acest site de stiri oferă o experiență comună continuă pentru cititori și pentru toți cei care sunt interesați de fotografie și imagini digitale. În fiecare zi site-ul este reîmprospătat cu știri, comunicate de presă și actualizări tehnologice. Site-ul are o gamă largă de articole și include o arhivă completă care datează din 1999, adăugări recente din paginile revistei Shutterbug, articole cuprinzătoare pentru fotografii avansați, profesioniști și chiar începători, recenzii care pot fi căutate organizate de categorie de produse (iluminare, obiective, aparate foto etc.) și numeroase resurse pentru fotografi.

Interactivitatea este, de asemenea, cheia pentru site-ul Shutterbug. Secțiunea Galerie încurajează participarea activă la încărcarea, partajarea, comentarea și evaluarea imaginilor în rândul vizitatorilor site-ului. Secțiunea Vot este ca un focus group online care ridică probleme de interes pentru fotografi și include feedback-ul vizitatorilor pe o gamă largă de subiecte. Iar noua categorie Co-Op oferă vizitatorilor linkuri cu „un singur clic” către descărcări de software demonstrativ, tutoriale și alte articole de interes disponibile pe site-urile web ale furnizorilor și producătorilor.

Photography Life

Siteul Photography Life este reprezentat de o echipă dedicată și talentată de persoane cu experiență profesională în fotografie. Echipa de bază este formată din fondatorul Photography Life, Nasim Mansurov, și editorul șef, Spencer Cox.

Nasim Mansurov și-a petrecut cea mai mare parte a vieții sale de adult studiind tehnologia, astfel descoperind fotografia drept adevărata sa pasiune după nașterea primului său copil. Nemulțumit de fotografiile de la un aparat de fotografiat, Nasim a decis să cumpere un DSLR Nikon pentru a păstra amintirile familiei sale și asta a început călătoria lui în lumea fotografiei digitale. Astăzi, Nasim este recunoscut ca unul dintre cei mai importanți educatori în fotografie, conducând ateliere, producând videoclipuri educaționale și scriind frecvent conținut pentru Photography Life. Nasim este căsătorit cu Lola, partenerul său în viață și în lumea fotografiei. Când nu face fotografie, îi place să petreacă timpul cu familia sa, călătorind, să citească cărți și să lupte (fiind centură neagră în Taekwondo). Nasim este pe Instagram, 500px și Facebook.

Photography News

Fiind unul dintre cele mai importante siteuri de fotografie din Marea Britanie, Photography News vă oferă cele mai recente știri și povești din lumea acestei arte, plus competiții exclusive, sfaturi de afaceri și tehnici foto – tot ce ar putea avea nevoie un fotograf!

Related Posts

Portret de Iarnă: Cum să organizezi o ședință foto de Crăciun?

Portret de Iarnă: Cum să organizezi o ședință foto de Crăciun?

Sărbătorile de iarnă sunt un moment magic, o ocazie perfectă pentru a imortaliza amintiri și a împărtăși bucuria cu cei dragi. O ședință foto de Crăciun nu este doar o modalitate de a captura zâmbete și decoruri festive, ci și o oportunitate de a spune o poveste prin...

Sfaturi pentru fotografia de Revelion

Sfaturi pentru fotografia de Revelion

Apropierea Anului Nou înseamnă marea petrecere de Revelion care aduce zeci de fotografii pline de zâmbete. Dansul cu o fată frumoasă, meniul apetisant, ciocnirea paharelor de șampanie sunt momente plăcute de care vrei să îți amintești. Dacă vrei să te transformi în...

1 Comments

1 Comentariu

  1. Lica Valentin

    E bine sa fi la curent cu ce se intampla in fotografie

    Răspuns

Confirmări/Notificări

  1. college essay - Cele mai populare siteuri cu stiri din domeniul fotografic

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Share This