Fredrik Larsson – fotograf de nunta in Noua Zeelanda

10 ianuarie 2020

By Adminul

Comments

Nascut si crescut in Suedia, Fredrik Larsson a fost schior in echipa nationala a Suediei pana in momentul cand un accident grav i-a terminat cariera. In timp ce se recupera si-a petrecut timpul fotografiind, pentru ca mai apoi sa se specializeze pe fotografierea sporturilor extreme, iar mai apoi pe nunti.

Este proprietarul si fondatorul companiei Heli Weddings, care este specializata in fotografii de nunta prin muntii din zona Queenstown, Noua Zeelanda. Lucreaza cu cupluri din toata lumea care vin aici pentru ceremonii si fotografii de nunta spectaculoase pe munti accesibili doar cu elicopterul.

Fredrik Larsson a fost nominalizat #2 in Top 10 fotografi de nunta din lume de catre One Eyeland in 2017, iar acum are peste 100 de premii pentru fotografii de nunta incepand din 2009. Iata cateva dintre premiile obtinute:

  • Premiul WPPI
  • Premiul Iris
  • Premiul Creative Asia
  • Premiul International Loupe
  • Nominalizaare Maestri Fotografi
  • Premiul Canon Creative Asia
  • Premiul International Aperture

Experienta si activitatea fotografica

De-a lungul timpului peste 1000 de cupluri din toata lumea le-a oferit increderea pentru a isi fotografia nunta prin Queenstown si Wanaka. De fiecare data Heli Weddings le-a oferit o experienta exclusiva si personala.

Toata activitatea fotografica este efectuata doar in interiorul firmei, de aceea stilul este clar si inconfundabil. Avand un studio foto profesional ei isi asigura clientii cu fotografii de cea mai buna calitate. De aceea sunt si recomandati de Qualmarked, organizatia de turism din Noua Zeelanda, ca avand standarde de calitate foarte stricte.

La sedintele foto compania obisnuieste sa foloseasca trei fotografi full-time pentru a se asigura ca nici un moment important nu scapa neimortalizat. Si pentru ca deplasarile in munti sa se desfasoare optim, au la dispozitie elicopter si masini de teren pentru a transporta echipamentele in locurile cele mai indepartate si mai salbatice din Noua Zeelanda.

Daca sunteti interesati sa aveti o nunta originala si aventuroasa, ii puteti contacta prin intermediul siteului lor de prezentare.

Related Posts

Sfaturi despre cum poate un fotograf sa isi gaseasca clienti

Sfaturi despre cum poate un fotograf sa isi gaseasca clienti

Când vine vorba de profesia de fotograf, doar deținerea unei bune înțelegeri tehnice a fotografiei numai este suficientă. Împreună cu abilitățile tehnice si un ochi creativ, trebuie sa aveti si abilități de comunicare grozave, abilități interpersonale, abilități de...

Cum sa stapanesti arta fotografiei de nunta

Cum sa stapanesti arta fotografiei de nunta

Fotografia este o arta care impune artistului sa o stapaneasca cu o precizie, tehnica si echipament adecvate. Oferim cateva sfaturi utile oricarui fotograf de nunta pentru a evita greselile comune. A. Cum trebuie sa se pregateasca un fotograf de nunta inaintea...

Cum sa devii fotograf profesionist – Ghidul final

Cum sa devii fotograf profesionist – Ghidul final

Aparitia fotografiei digitale a dus la o explozie in fotografie, atat ca forma de arta creativa, cat si ca alegere pentru cariera. Notiunile de baza ca sa devii fotograf profesionist sunt incredibil de accesibile acum. Puteti cumpara o camera foto si niste...

0 Comments

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *