Top 5 fotografi celebri din intreaga lume

22 iunie 2020

By Adminul

Comments

Dacă sunteți un fotograf aspirant și doriți să învățați de la fotografi celebri, aruncați o privire la acești fotografi de top care au obținut multe rezultate în scurt timp. Unii dintre acești cei mai buni fotografi, poate cunoscuți de voi, au o mare reputație în istoria fotografiei. Este interesant să urmezi calea acestor renumiți fotografi, deoarece fotografiile lor sunt o colecție frumoasă de culori vibrante, care menține tradiția vie.

Fotografia nu mai este doar o afacere, este o pasiune pentru mulți oameni, deoarece aleg să-și părăsească locurile de muncă foarte plătite și să-și urmărească visele, ceea ce îi duce în țări îndepărtate, întâlnind oameni din diferite culturi și medii necunoscute pentru mulți oameni. Răbdare și muncă asiduă – stând în pustiu pentru a obține o fotografie perfectă -, asta e calea prin care au devenit fotografi celebri.

1. Jimmy Nelson – fotograf celebru

Jimmy Nelson (foto sus) este un celebru fotograf din Marea Britanie care face fotografii uimitoare din 1987. Din 2010 lucrează la o serie „Before they Pass Away”, ceea ce l-a făcut să călătorească pe scară largă în locuri precum Vietnam, Tibet, Africa etc. . El vizitează oamenii tribului și le face fotografii în habitatul lor natural, ceea ce este cu adevărat uimitor, deoarece emoțiile sunt surprinse frumos în fotografiile sale. Seria lui din prima parte a câștigat mai multe premii internaționale și lucrează în prezent la a doua serie. Lucrările de fotografie ale lui Jimmy Nelson au fost expuse în multe muzee internaționale și galerii de artă de top.

Viziteaza https://www.jimmynelson.com/

2. Rehahn

Rehahn este un celebru fotograf francez stabilit în prezent în Vietnam. Este destul de popular pentru fotografiile sale din India, Vietnam și Cuba. A publicat prima sa carte – „Vietnam, Mosaic of Contrasts” în 2014, care are peste 150 de fotografii din Vietnam, care se concentrează în special pe marea cultură diversă. Potrivit biografiei sale, „Prin surprinderea imaginilor acestor culturi excepțional de contrastante și prin colectarea costumelor tradiționale și a artefactelor prețioase, el a construit Precious Heritage Collection, care este acum nucleul muzeului cu galeria eponimă”. Rehahn este cunoscut și ca un fotograf care surprinde sufletele modelelor sale. Ei bine, nu este un sens literal, ci doar că este capabil să înfățișeze emisiile modelelor într-un mod emoționant.

3. Lee Jeffries

Lee Jeffries este din Manchester, Marea Britanie și îi place să călătorească în întreaga lume pentru a surprinde portrete alb-negru ale persoanelor fără adăpost. Pasiunea sa pentru fotografia de portret a oamenilor strazii a început atunci când a participat la un maraton la Londra. S-a întâmplat să întâlnească o tânără care s-a îmbrăcat într-un sac de dormit și concepția sa despre oameni fără adăpost s-a schimbat drastic. Potrivit lui Lee Jeffries, emoțiile oamenilor fără adăpost par să curgă, ceea ce poate spune povești uimitoare. De când a fotografiat persoane fără adăpost în calitate de subiecți ai săi și colectează fonduri prin fotografiile sale pentru a ajuta viața persoanelor fără adăpost într-un loc mai bun. Urmareste activitatea acestui fotograf, care are smerenie și noblețe în activitatea sa.

4. Joe McNally – Fotograf celebru

Joe McNally este unul dintre fotografi celebri premiati cu recunoaștere internațională. Munca sa este destul de populara în mai mult de 70 de țări. Conform biografiei sale, „McNally este cunoscut la nivel mondial ca fiind nu numai unul dintre fotografii de top, din punct de vedere tehnic excelenți ai generației sale, dar comportamentul său fermecător, încrederea și umorul îl fac o alegere căutată de la CEO la celebrități, la reclame și reviste deopotrivă. El se numără printre rasa rară de fotograf care a pus lumea între jurnalism și publicitate, acumulând o listă impresionantă de clienți comerciali și publicitari, incluzând FedEx, Sony, ESPN, Adidas, Land’s End, General Electric, Epson, MetLife, USAA, Bursa din New York, Lehman Brothers, Banca PNC și Comisia Culturală din Beijing”. Fotografiile sale au apărut în reviste de top precum National Geographic, Life și așa mai departe.

5. Erik Almas – fotograf faimos

fotograf faimos erik almasErik Almas este un fotograf din Norvegia, care locuiește în prezent în San Francisco. A primit o cameră fotografică la vârsta de 12 ani și de atunci explorarea sa cu fotografia l-a plimbat prin multe locuri. Și-a urmat studiile în fotografie la Academia de Arta timp de 4 ani. A fost sub unii dintre cei mai buni tutori și mentori și și-a dezvoltat propriul simț al fotografiei, desavarsindu-si astfel cariera.

Erik Almas este beneficiarul a numeroase premii, iar fotografiile sale au apărut în unele dintre revistele de modă de top, reviste de știri și așa mai departe. A lucrat cu clienți internaționali precum Absolut, Pfizer, Toyota, Hyatt și mulți alții.

Related Posts

Fredrik Larsson – fotograf de nunta in Noua Zeelanda

Fredrik Larsson – fotograf de nunta in Noua Zeelanda

Nascut si crescut in Suedia, Fredrik Larsson a fost schior in echipa nationala a Suediei pana in momentul cand un accident grav i-a terminat cariera. In timp ce se recupera si-a petrecut timpul fotografiind, pentru ca mai apoi sa se specializeze pe fotografierea...

Sfaturi despre cum poate un fotograf sa isi gaseasca clienti

Sfaturi despre cum poate un fotograf sa isi gaseasca clienti

Când vine vorba de profesia de fotograf, doar deținerea unei bune înțelegeri tehnice a fotografiei numai este suficientă. Împreună cu abilitățile tehnice si un ochi creativ, trebuie sa aveti si abilități de comunicare grozave, abilități interpersonale, abilități de...

Cum sa devii fotograf profesionist – Ghidul final

Cum sa devii fotograf profesionist – Ghidul final

Aparitia fotografiei digitale a dus la o explozie in fotografie, atat ca forma de arta creativa, cat si ca alegere pentru cariera. Notiunile de baza ca sa devii fotograf profesionist sunt incredibil de accesibile acum. Puteti cumpara o camera foto si niste...

0 Comments

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *