Cele mai bune bloguri de fotografie din lume

23 iulie 2020

By Adminul

Comments

Cu toții avem nevoie de inspirație din când în când. În mod similar, trebuie să ținem pasul cu noile tehnologii care ies în mod constant. Indiferent dacă ești un fotograf începător sau profesionist, citirea blogurilor de fotografie te va ține la curent cu ceea ce se întâmplă în lumea fotografiei.

Alegeți câteva bloguri care vi se par cele mai interesante și vizitați-le în mod regulat pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă în lumea fotografiei. În continuare vă prezentăm care sunt in opinia noastra cele mai bune bloguri de fotografie din lume.

Bloguri de fotografie educaționale

Aceste bloguri sunt unele dintre cele mai bune la care vă puteți adresa dacă tocmai începeți. De asemenea, puteți citi aceste bloguri dacă aveți nevoie de o pregătire suplimentară sau dacă doriți să învățați tehnici noi. Pe măsură ce devii mai ambițios în proiectele tale de fotografie, abilitatea ta va crește ulterior.

Învățarea este cheia!

1. Digital Photography School

Digital photography schoolDigital Photography School este unul dintre cele mai bune site-uri web de resurse dacă doriți sfaturi, trucuri și modalități despre orice legătură cu fotografia. De la sfaturi foto la ce echipament este cel mai bun, articolele sunt întotdeauna ușor de citit și sunt scrise de fotografi care adoră să-și împărtășească cunoștințele cu ceilalți fotografi.

Articolele din acest blog sunt impartite in mai multe categorii: sfaturi diverse, scule, post procesare, cursuri și resurse. Poti chiar să și cumperi cărți electronice scrise de experti. Toate resursele de pe acest site sunt de asemenea împărțite pe categorii: tipuri de fotografie, fotografie pentru începători / avansați, iluminare, efecte speciale, post-procesare.

2. Creative Live

Creative Live găzduiește astăzi unii dintre cei mai buni și cei mai creativi instructori din businessul de fotografie. De exemplu, ei oferă cursuri de la începerea activității dvs. de fotografie până la stăpânirea unui software de editare a fotografiilor precum Photoshop sau Lightroom. Există sute de clase de fotografie, inclusiv unele foarte specifice, cum ar fi Fotografia de nuntă, de exemplu.

Cursurile Creative Live te vor ajuta să devii cel mai bun fotograf care poți fi. Postările de pe blog sunt scrise de profesioniștii din industrie care împărtășesc cunoștințe de top și perspective asupra lumii fotografiei.

3. ISO cu 500px

Un alt site de distribuire de fotografii, 500px publică articole pentru a-i încuraja pe membrii săi să exploreze în continuare abilitățile lor artistice. Și dacă aveți un profil de 500px, îl puteți utiliza pentru a vă împărtăși nu doar munca, ci pentru a profita din aceasta.

Bloguri de fotografie ale unor fotografi celebri

Unii fotografi și-au făcut renume în industrie și au o mulțime de experiență și cunoștințe de împărtășit. De la fotografi de animale sălbatice la fotografi de modă. Mulți fotografi au propriile bloguri. Citiți câteva dintre aceste bloguri de fotografie pentru a vă inspira și motiva.

1. Humans of New York

Brendon Stanton a început să fotografieze oameni pe străzile din New York în urmă cu câțiva ani, iar proiectul său a devenit de atunci o poveste uimitoare de succes cultural și social.

Fiecare poveste foto pe care o postează pe blog este inspirată, uneori sfâșietoare, dar întotdeauna autentică.

Acest site este împărțit în trei categorii principale: Povesti de viata, Țări / călătorii, Seriale (aceste povești se concentrează asupra unor populații specifice, examinându-și experiențele și provocările cu care se confruntă).

2. The Sartorialist

Scott Schuman este un fotograf și blogger care se concentrează pe modă, mai ales pe moda stradală. El fotografiază oameni reali și relația lor cu moda în viața lor de zi cu zi. Acest blog premiat aduce un sentiment tangibil modei cotidiene din întreaga lume.

3. Joe McNally

Joe McNally este un fotograf premiat și apreciat la nivel internațional, a cărui personalitate și tehnici foto sunt notorii în industrie. Blogul său personal evidențiază unele dintre cele mai recente proiecte ale sale și ideile sale despre lumea fotografiei.

Bloguri de fotografie inspiraționale

Putem simți uneori crize bruște în creativitatea noastră. Ocazional ne punem la îndoială proiectele și stimulentele noastre. Când se întâmplă acest lucru, este întotdeauna o idee bună să te îndrepți pentru a admira fotografii inspirate. Sau în unele zile, este pur și simplu o bucurie să răsfoiești câteva fotografii frumoase.

Aveți nevoie de un impuls al creativității? Mergeți la oricare dintre aceste bloguri pentru inspirație instantanee.

1. Feature Shoot

Feature Shoot prezintă unii fotografi și artiști creativi care tind să lucreze în domeniile social și de mediu inconjurator.

Site-ul se numară printre cele mai bune bloguri de fotografie din lume si oferă piese de opinie care, în consecință, vă pot deschide câteva reflecții cu privire la fotografia și proiectele dvs.

Dintre categoriile de articole ale acestui blog amintim: Interviuri, Print swap exhibitions, Expozitii online, Oportunitati, si bineinteles multe articole despre diverse tipuri de fotografie.

2. 121 Clicks

Acest site este dedicat artelor plastice și fotografiei frumoase. Acestea prezintă fotografii și interviuri, ca rezultat al oferirii site-ului cu imagini inspirate și frumoase. Interviurile sunt personale și ne oferă o privire asupra vieții și opiniilor fiecărui artist.

3. Resource Magazine

Resource Magazine este o revistă destinată adepților dintr-o varietate de industrii creative. Puteți citi câteva articole grozave despre eforturi inovatoare și, de asemenea, interviuri cu artiști, fotografi, influenți și multe altele.

Știri, evenimente și recenzii fotografice

Să fii la curent cu tot ce se întâmplă și cu cele mai noi echipamente care ies la iveală este practic imposibil în aceste zile. Cu toate acestea, dacă vrem să rămânem relevanți și competitivi, trebuie să ne menținem oarecum actualizați și informați.

Aceste bloguri sunt pline de informații utile și sunt pline de știri utile legate de fotografie.

1. PetaPixel

PetaPixel este mereu în fruntea noutăților legate de fotografie.

Site-ul oferă o selecție excelentă de tutoriale pentru fotograful începător, precum și pentru cel mai avansat shooter.

Acestea sunt unul dintre locurile ideale pentru cele mai recente știri și pentru recenzii reale despre echipament și echipament de fotografie.

Dintre categoriile de articole ale blogului amintim: Știri, Echipamente, Tutoriale, Arhive, Trimite un sfat.

2. DPReview

Digital Photography Review este cel mai bine cotat blog pentru a accesa recenzii despre camere, echipamente foto și echipamente. De asemenea, are o secțiune de ghid de cumpărare foarte cuprinzătoare, care vă poate ajuta atunci când decideți achizițiile următoare. Acesta este locul pentru a obține recenzii reale de la fotografi reali care testează și încearcă pe teren.

În plus, site-ul DPReview vă menține la curent cu noutățile legate de fotografie și tot ceea ce se întâmplă în industrie.

3. Stalking Light

Blogul Light Stalking este un loc unde vin și se prezintă fotografii. Au o secțiune în care învață tehnici minunate de fotografiere. De asemenea, vă anunță pe ce să stați cu ochii în industria fotografiei.

Pe scurt: citiți, învățați și inspirați-vă din cele mai bune bloguri de fotografie

Site-urile și blogurile fotografice abundă. Sunt utile atunci când căutați câteva sfaturi și trucuri, tutoriale video sau chiar modalități simple. De asemenea, vin la îndemână atunci când căutați ghiduri de cumpărare, citiți recenzii în cunoștință de cauză despre camere și echipamente sau pur și simplu să rămâneți inspirați și actualizați despre industria fotografiei.

Related Posts

Portret de Iarnă: Cum să organizezi o ședință foto de Crăciun?

Portret de Iarnă: Cum să organizezi o ședință foto de Crăciun?

Sărbătorile de iarnă sunt un moment magic, o ocazie perfectă pentru a imortaliza amintiri și a împărtăși bucuria cu cei dragi. O ședință foto de Crăciun nu este doar o modalitate de a captura zâmbete și decoruri festive, ci și o oportunitate de a spune o poveste prin...

Cele mai populare siteuri cu stiri din domeniul fotografic

Cele mai populare siteuri cu stiri din domeniul fotografic

Exista in intreaga lume mii de siteuri cu stiri despre fotografiere, iar multe dintre ele sunt active si pe retelele sociale unde au milioane de urmaritori. Totusi, dintre cele mai populare siteuri ce publica constant articole despre arta fotografica vom prezenta doar...

0 Comments

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Share This